MAGNIFIQUE 22-9 (o.a. Jan Liefhebber) @ P8

any
Post Reply
Hilldope
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 6
Joined: Tue May 23, 2006 7:59 pm

MAGNIFIQUE 22-9 (o.a. Jan Liefhebber) @ P8

Post by Hilldope »

Persbericht :

VRIJDAG 22 SEPTEMBER 2006
Twelve-eleven presents: MAGNIFIQUE
THERE’S NO WAY TO HAPPINESS, HAPPINESS IS THE WAY
P8, TERBORG

Na 2 succesvolle eerste edities, zal op vrijdag 22 september 2006 de volgende editie van Magnifique plaatsvinden in de P8 te Terborg.

There’s no way to happiness, happiness is the way is het Oosterse, positieve motto van deze avond. Oosters in het oosten des lands, dat moet goed zijn… Nou, afgaande op de eerste twee edities, zullen er alleen maar blije gezichten te zien zijn op Magnifique. Uiteraard zal de organisatie twelve-eleven, maar voornamelijk de feestende liefhebbers, de P8 tot een euforische Oosterse technotempel veranderen. .

De volgende techno-keizers zullen hun kunsten vertonen op deze editie van Magnifique.

Om 21:30 openen de deuren en zal Invite de avond beginnen met een stuk smakelijke techhouse. Invite is bekend van de hoog aangeschreven Solid Grooves avonden in poptempel Tivoli in Utrecht, waar hij recentelijk nog met grote techno-namen als Surgeon, Valentino Kanzyani en Monika Kruse stond.

Rond de klok van middernacht zullen twee oosterburen het van hem over nemen, want dan zal Drumcomplex laten zien hoe techno hoort te zijn. Energiek en verrassend zijn termen die hun stijl kenmerken. Deze techno-talenten zijn gruwelijk aan het doorbreken en hebben dit jaar reeds op TeQnology, Ruhr in Love en in Technotrixx gestaan.

De avond zal door Jan Liefhebber tot een hoogtepunt gebracht worden. Deze Liefhebber doet zijn naam eer aan met zijn Magnifique geluid. Deze rising star heeft binnen korte tijd veel technoharten gewonnen met zijn stevige sound en heeft recentelijk op feesten gestaan als Emporium, Teqnology en Dance Valley.

Magnifique sluit haar deuren om 04:00. De vrouwelijke bezoeker betaalt slechts €6,--, de mannen €7,-. Kwaliteit hoeft immers niet duur te zijn.

Meer informatie over Magnifique - There’s no way to happiness, happiness is the way is te vinden op www.twelve-eleven.nl. Houdt deze site in de gaten!!
Post Reply