[DE] Zondag: PollerWiesen Festival in Dortmund!

any
Post Reply
pollerwiesen
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 27
Joined: Mon Apr 19, 2010 9:31 pm
Contact:

[DE] Zondag: PollerWiesen Festival in Dortmund!

Post by pollerwiesen »

Zondag 27 mei 2012 – Pollerwiesen Festival 1.0 @ Revierpark Wischlingen Dortmund (Duitsland)

Na een fantastische opening begin Mei in het Naturbad Styrum, richt de organisatie nu al hun aandacht op hun eerste echte festival, een droom die waarheid wordt en waarop de mogelijkheden voor een 2-daags Pollerwiesen Festival uitgetest zullen worden!

Wie bang is voor te veel veranderingen hoeft zich geen zorgen te maken. Al meer dan 19 jaar staat Pollerwiesen voor innovatie maar weet tegelijk trouw te blijven aan hun oorspronkelijke filosofie: open-air parties organiseren op mooie locaties met de beste dj’s van het moment. De muziek blijft dan ook elektronisch, wat niet wil zeggen dat er misschien wel eens geflirt zal worden met gerelateerde genres van tijd tot tijd.

Het PollerWiesen Festival 1.0 start in deze ontwikkelingsfase met 3 stages waarvan één vlak aan het water en helemaal in het groen. Een soliede PollerWiesen line-up op 2 stages en een Dutch invasion stage zullen de diversiteit bieden die je van een festival mag verwachten. Op de mainstage betekent dat namen als Butch, Pan-Pot en Koze maar ook Moonbootica en Fritz Kalkbrenner live! De tweede stage is in handen van de Freude Am Tanzen crew met Mathias Kaden & Marek Hennman aan het roer. Op de Dutch invasion een hele reeks Nederlanders waaronder Bart Skills, Warren Fellow & Egbert live. Er zullen ons dan ook heel wat nieuwe gezichten vergezellen in het Revierpark Wischlingen, een buitengewoon mooie locatie voor een buitengewoon feest.

Main Stage:
DJ Koze
Pan-Pot
Fritz Kalkbrenner (live)
Moonbootica
Butch
Tobias Becker

Freude Am Tanzen Floor:
Matthias Kaden
Marek Hemmann (live)
Monkey Maffia
Taron Trekka

Dutch Invasion Floor:
Bart Skils
Egbert (live)
Warren Fellow
Joey Daniel
Timothy Fall
Mick Benjamins

PollerWiesen 2012 - Fast Forward!

Zondag 27 mei 2012
PollerWiesen Festival 1.0 2012
Revierpark Wischlingen
Wischlinger Weg 157
44379 Dortmund (Duitsland)
Voorverkoop: 20 euro (ex fee) via http://bit.ly/JNgy4g
Deurverkoop: 28 euro
Tijd: 11:00 – 22:00

Image
Post Reply