[NL] 11-11-2005 | Minimal Ehv + Baby Ford @ Effenaar, 040

any
Post Reply
Thom-ass
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 3
Joined: Wed Oct 19, 2005 10:59 am
Location: Eindhoven
Contact:

[NL] 11-11-2005 | Minimal Ehv + Baby Ford @ Effenaar, 040

Post by Thom-ass »

Baby Ford (UK) + Minimal Eindhoven
+ DJ's EL-P, Makcim, Minidell & Schlumber (Minimal Eindhoven) + VJ: Project Aurora

Friday 11 november 2005
Techno/Minimal dance event

Presale starts at: 05 oktober 2005
Ticketprice: € 8,-
Location: Effenaar Eindhoven[NL]
Event starts at: 23:00 hours

(sorry.. only dutch)
Na een rustige zomer voor Minimal Eindhoven gaan ze nu weer los. Nu in de intieme kleine zaal van de Effenaar, als basis voor een nieuwe dansavond gehost door deze altijd enthousiaste gasten. Met visie op muziek met het daarbij behorende publiek en de sfeer. We gaan van start met als eerste gast de uit Londen afkomstige Baby Ford.

Image

Sinds ‘88 is Baby Ford (Peter Ford) intensief bezig met Elektronische muziek. In zijn jonge jaren scoorde hij Acid House hits met Chikki Chikki Ahh Ahh en Oochy Koochy. Buiten het managen van zijn labels Ifach, Trelik en Pal Sl waar hij zowel als Baby Ford ook in samenwerking met Thomas Melchior als Soul Capsule en Sunpeople of als Minimal Man met Ian Loveday tracks heeft geproduceerd verschijnt zijn werk al jaren op gerenomeerde labels als Perlon, Force inc., Klang, Rephlex en andere. Opvallend is dat de specifieke en zeer vette eigen sound ondanks het feit dat veel van zijn werk dateert uit midden jaren '90 nog net zo lekker klinkt als dat wat ie nu maakt en wellicht nog over 5 jaar. Tijdloos dus…Zo zal de eerste release op zijn Ifach label komend jaar opnieuw worden uitgebracht op Richie Hawtin's label M_nus.

Zorg dat je erbij dus, het wordt intiem, intens en heel gezellig. Naast muzikale ondersteuning door Makcim, EL-P, Minidell en Schlumber zijn de visuele effecten van Project Aurora. Door het uitnodigen van artiesten welke zeker niet ieder weekend te zien zijn en vooral zeer goed zijn in wat ze doen, het publiek een vette, indrukwekkende avond bezorgen.

More info: http://minimaleindhoven.nl/
User avatar
StaafMixer
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 62
Joined: Fri Apr 08, 2005 4:47 pm

Post by StaafMixer »

In my backyard...
User avatar
worror
mnml newbie
mnml newbie
Posts: 15
Joined: Mon Jun 07, 2004 3:01 pm
Location: Amsterdam

Post by worror »

Baby Ford live?
Post Reply