APC 40 Help!!!

- ask away
Post Reply
User avatar
Mono-xID
mnml mmbr
mnml mmbr
Posts: 112
Joined: Sat Nov 12, 2011 7:50 pm
Location: Berlin
Contact:

APC 40 Help!!!

Post by Mono-xID » Thu Feb 09, 2012 9:22 pm

dunno what to do...

APC worked fine all the time...but since a couple of days somethng is strange...let's say i throw in a couple of clips in session view,jam around bla bla,all cool.....then i save everything...

when i load the same project,the APC suddenly turns off (can't control anything) but the LED's still blinkin'... :?

any help?

Hades
mnml mmbr
mnml mmbr
Posts: 363
Joined: Tue Mar 16, 2010 1:37 am
Location: Belgium

Re: APC 40 Help!!!

Post by Hades » Fri Feb 10, 2012 12:10 pm

I'm not sure I know what you mean,
but what I've noticed, is if I use my APC, and then turn it off at night but leave my macbook on,
it doesn't recognize Live any more when I switch it back on.
When this happens, it will sometimes just light up a few lights,
but most of the times it will after a minute or so start running through all the lights from top to bottom non-stop untill you eventually switch it off.
I don't know why this happens, nor what to do about it except always leave my APC turned on if I plan on using it the next day.
Of course everything is solved with a simple reboot of the macbook, but it's just a simple pain in the ass problem.
So it's not that my APC is broken, it's just that it doesn't recognize Live any more if I switch it off and then back on again while leaving my macbook on.

Not sure if that helps, but maybe you have a similar problem ?
Good luck.

Post Reply