iZotope Ozone 5 discount

- ask away
Barfunkel
mnml mmbr
mnml mmbr
Posts: 313
Joined: Sat Aug 01, 2009 5:01 pm

Re: iZotope Ozone 5 discount

Post by Barfunkel » Wed Nov 16, 2011 11:21 am

I tried the Ozone demo briefly and wasn't impressed. The controls often seem to go from inaudible effect to horrible distortion. Of course I don't have a treated room nor B&W 800 speakers, so take my words with a grain of salt.

I much prefer Cytomic the Glue compressor + some freeware limiter on the master bus.

lem
mnml maxi
mnml maxi
Posts: 742
Joined: Wed Aug 29, 2007 2:31 pm

Re: iZotope Ozone 5 discount

Post by lem » Wed Nov 16, 2011 2:29 pm

Barfunkel wrote:........Of course I don't have a treated room nor B&W 800 speakers, so take my words with a grain of salt.
I would have thought that regardless to room and gear, distortion is distortion. If it sounds bad on your setup chances are it will sound bad on many other setups.

I'm wondering if a simple hardware setup would be better than software anyway...

User avatar
hydrogen
mnml maxi
mnml maxi
Posts: 2689
Joined: Tue Oct 17, 2006 2:41 am

Re: iZotope Ozone 5 discount

Post by hydrogen » Wed Nov 16, 2011 2:43 pm

john clees wrote:I've used 2 and 3. I really enjoy the multiple features/combinations that you can use with this.
what do you mean by 2 and 3? sounds like the greatest plugin names of all time :)
------------------------------------------------------
http://soundcloud.com/kirkwoodwest

User avatar
manzatour
mnml mmbr
mnml mmbr
Posts: 331
Joined: Thu Mar 30, 2006 2:33 pm
Location: Earth

Re: iZotope Ozone 5 discount

Post by manzatour » Wed Nov 16, 2011 4:27 pm

hydrogen wrote:
john clees wrote:I've used 2 and 3. I really enjoy the multiple features/combinations that you can use with this.
what do you mean by 2 and 3? sounds like the greatest plugin names of all time :)
come on.... never heard of plugins 2 and 3?? :D :D :D

User avatar
manzatour
mnml mmbr
mnml mmbr
Posts: 331
Joined: Thu Mar 30, 2006 2:33 pm
Location: Earth

Re: iZotope Ozone 5 discount

Post by manzatour » Wed Nov 16, 2011 4:48 pm

lem wrote:I'm wondering if a simple hardware setup would be better than software anyway...
depends on which plugin vs which hardware and on the correction that has to be done on the premaster

Post Reply