midi note not being recognized in Reason when rewired w Live

- ask away
User avatar
mlexicon
mnml maxi
mnml maxi
Posts: 1418
Joined: Sat Mar 05, 2005 10:41 am
Location: TexasUSA
Contact:

Re: midi note not being recognized in Reason when rewired w

Post by mlexicon » Tue Jul 05, 2011 12:32 pm

apparently this is beyond propellerheads abilities, one of the solutions is to just drag everything in reason and start it at the 5 on the sequencer....which is ok as a solution. All I really want to do is record my tweaking in reason without that loop cutting off and effecting my flow. so yeah...reason cant fix it so start at the 5 and not the 1 and your in bizness. you'll have to make a long sequence of the pattern so it doesn't revert back into the useless looping point in the front of the section. messy solution but it works.
signatures suck

::BLM::
mnml maxi
mnml maxi
Posts: 2630
Joined: Tue Jan 04, 2005 11:09 pm
Location: London

Re: midi note not being recognized in Reason when rewired w

Post by ::BLM:: » Tue Jul 05, 2011 1:31 pm

Move forward along the timeline. Used to have this problem all the time.

Post Reply